Mijn favorieten

Kopen

Een woning aankopen is waarschijnlijk één van de grootste beslissingen die u neemt in uw leven. In ieder geval is het een beslissing die op financieel gebied verstrekkende gevolgen met zich mee brengt. Gevolgen die u graag wilt overzien zodat u zeker weet dat u de juiste beslissing hebt genomen.
 
Als NVM makelaar heb ik een intensieve opleiding genoten en heb ik de nodige ervaring om u op alle vlakken van de juiste adviezen te kunnen voorzien. Deze advisering richt zich uiteraard op de constructieve staat van de woning, ofwel is de woning deugdelijk gebouwd en bevindt deze zich nog steeds in een goede staat. Maar uiteraard ook of de woning en de omgeving goed passen bij uw specifieke situatie.
 
Uiteraard krijgt u van mij ook direct het juiste woningaanbod zodra dit zich op de markt begeeft. Door mijn ervaring behaal ik het optimale onderhandelingsresultaat voor u. Om dit te bereiken gebruiken ik mijn contacten en mijn ruime mogelijkheden tot onderzoek van de markt. Daarbij ben ik, in tegenstelling tot u, uiteraard niet emotioneel gebonden en blijf ik de aankoop zakelijk benaderen.
 
Ook al het noodzakelijke onderzoek en de verdere afwikkeling wordt vakkundig van
A tot en met Z geregeld. Wat uw rol dan nog is in het gehele aankoopproces? Nou, eigenlijk alleen nog maar dié dingen die in eerste instantie de aanleiding gaven om een nieuwe woning te gaan zoeken.
 
Is de sfeer juist, passen uw meubelen bij deze woning, is de slaapkamer groot genoeg voor uw dochter en past uw hangmat wel tussen de bomen in de achtertuin....... Alleen die dingen dus die het zoeken naar een nieuwe woning leuk en belangrijk maken!
 
Ik werk op no cure no pay basis, maar dat alleen als ik niet de juiste woning voor u kunnen vinden. En dat laatste zou me zeer verbazen!
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring